InCom søger Webudvikler med talent og ambitioner

Om jobbet:
Du bliver fra dag ét det femte medlem i et af InComs vigtigste teams, Team Excellent.
Team Excellent arbejder på tværs af alle InComs kunder, og løser opgaver og problemstillinger inden for nyudvikling, optimering og tilpasning.

 

Du kommer dermed til at arbejde med en større spredning af teknologier inden for C#/.Net, webudvikling og med Umbraco som kerne i mange af løsningerne.

 

Om virksomheden du skal arbejde i:
InCom er en nytænkende udviklingsvirksomhed, der udvikler professionelle og skalérbare internetbaserede løsninger til udvalgte brancher.

 

Virksomheden består af 16 nysgerrige, fagspecifikke individer, som hver dag sætter en ære i at udvikle og levere optimale løsninger, der giver værdi for vores kunder. Sammen arbejder vi målrettet på at kreere løsninger, der skal være benchmark for hele branchen.

 

InCom er kåret til Digital Gazelle Virksomhed i 2016, og har brug for din hjælp til at videreføre og styrke den positive udvikling.

 

Det forventer vi af dig:
Du er teknisk dygtig og har ambitioner om at være på forkant med udviklingen i forhold til metoder og teknologier inden for C#/.Net-webudvikling. Du har lyst til at arbejde med bl.a. WebAPI, AngularJS, WCF, Bootstrap, TypeScript, JavaScript, HTML5 og CSS3/SCSS.

 

Du har en høj faglig stolthed, tager ansvar og har en resultat- og løsningsorienteret tilgang til opgaver. Du synes ligeledes, at det er spændende at arbejde med alsidige problemstillinger - og løse dem.

 

Du brænder for at lære nyt hver dag!

 

Vi tilbyder dig:
En arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejders spidskompetencer og faglige passion tilgodeses mest muligt i forhold til arbejdsopgaver og uddannelse. Et uformelt arbejdsmiljø, hvor medindflydelse, teamwork og innovation er nøglepunkter. Endvidere tilbydes et udviklingsmiljø, hvor mundtlig overdragelse og tæt sparring sættes før kommunikation via projekteringsværktøjer. Det er ligeledes et job i en virksomhed med meget stor medarbejdertilfredshed.

 

Løn efter kvalifikationer samt pensionspakke og sundhedssikring.

 

Såfremt du ønsker at søge stillingen bedes du sende en ansøgning til Stefan Max Jensen, Direktør på +45 26 28 99 66 eller sj@incom-it.dk


Tilbage til nyhedsoversigt
mail@incom-it.dk     +45 97 20 80 40     Rolighedsvej 30, 1. sal     DK-7400 Herning     CVR: 33034040
© Copyright InCom Internet ApS     All rights reserved
   Fortryd
Gå tilbage