Fokus på marketing!

En marketingafdeling tager form

Vi har i den seneste tid taget nogle nye tiltag i forbindelse med forretningsudvikling og markedsføring. Det gælder blandt andet ansættelsen af Flemming Kjær Vibjerg og Mette Mølgaard i slutningen af 2019, men også en omstilling af vores tankegang og arbejdsforme samt et mere holistisk fokus på forretningen som helhed.

Med den nye kapacitet i huset kombineret med vores eksisterende designer og stærke tekniske team, begynder en ny marketingafdeling så småt at tage form. Det er en afdeling, der vil have fokus på både interne og eksterne projekter og vil tilføje en hel ny gren af kompetencer til virksomhedens portefølje.

Den nye afdeling er selvfølgelig udsprunget af et reelt behov som vi fornemmer hos vores kunder. Det gælder både i forbindelse med vores egen markedsføring og kommunikation udadtil, men også vores kunder har et stigende behov inden for områder som vi nu - qua den nye afdeling - har mulighed for at dække.

Det er en spændende udvikling for InCom som virksomhed, og vi glæder os til at se hvad det bringer med sig. Vi vil selvfølgelig løbende holde jer opdateret på nye tiltag, for rejsen er først lige begyndt. For mere information må I endelig kontakte os.

Følg udviklingen

Du skal indtaste et navn
Din e-mail er indtastet i et ugyldigt format
Du skal indtaste en e-mail

Du er nu tilmeldt!