APP til ekstern granskning

APP-udvidelser til registrering

Granskning af vedligeholdelsesplaner

Som bekendt skal boligafdelingernes vedligeholdelsesplaner (PPV-planer) senest inden 1. januar 2022 granskes af en ’ekstern uvildig byggesagkyndig’. Den eksterne granskning skal vurdere, om vedligeholdelsesplanerne er retvisende og omfatter de nødvendige aktiviteter og henlæggelser.

Inden 1. april skal boligorganisationerne indberette deres eksisterende PPV-planer og interviewskemaer til bygningsregistret.

 

APP udvidelser til registrering

Hos InCom har vi udviklet et nyt modul til vores eksisterende APP, som kan hjælpe boligorganisationerne netop med denne indberetning.

Modulet er som nævnt bygget ind i vores eksisterende APP, som vi har lavet til gennemførelsen af boligservice, sundhedstjek, legepladstjek osv. Udvidelsen omhandler nu også muligheden for at arbejde med bygningstyper og bygninger. Derudover er interviewskemaet fra Landsbyggefonden bygget op i APP'en, og de data, der registreres, overføres automatisk til Landsbyggefonden ved hjælp af den indbyggede API.

APP'en er det man kalder en Progressive Web APP. Det betyder, at den kan installeres som en helt almindelig APP, men også kan bruges direkte i browseren som en helt almindelig løsning. Login til modulet er bygget op på de eksisterende interessenter i EG Bolig.

Når der er oprettet bygningstyper og dertil hørende bygninger i Landsbyggefondens løsning, så henter vi alle data og opretter dem i APP'en. Det vil sige, at det er de samme data og de samme relationer, der arbejdes med i APP'en, som dem, der er tilgængelige i Landsbyggefondens løsning.

For en mere detaljeret gennemgang af modulet, har Stefan lavet en kort videogennemgang, som du kan se her:

 

Kontakt Stefan for mere information om løsningen.

+45 26 28 99 66

sj@incom-it.dk

Mere information

Er du interesseret i at få mere information om, hvordan den nye APP kan hjælpe jer med forberedelserne til den eksterne granskning, så må du endelig kontakte os.

Du skal indtaste et navn
Din e-mail er indtastet i et ugyldigt format
Du skal indtaste en e-mail
Dette telefonnummer er indtastet i et ugyldigt format
Der skal være 8 tegn i et telefon nummer

Beskeden er sendt!