Velkommen til Alabu Bolig

Fokus på selvbetjening og effektivisering

AlabuBolig er en af Aalborgs største boligorganisationer med 5.700 boliger og 100 medarbejdere. De gik i 2016 fra at være administrationsfællesskab for 2 boligforeninger til at være en fusioneret boligorganisation mellem Boligforeningen Vanggården, Boligforeningen Fjordblink og boligselskabet Nordbo

AlabuBolig har hver dag fokus på at understøtte fællesskab, sundhed, bæredygtighed, beboerdemokrati og gode daglige oplevelser for deres mere end 15.000 beboere. I den forbindelse har der været ekstra opmærksomhed omkring deres digitale udvikling for at sikre øget selvbetjening for deres lejere samt en optimering og effektivisering af boligorganisationen.

Med BoligExtranet gennem InCom, har AlubuBolig fået en platform, der dækker alle disse behov. De har fået et administrationssystem med gode muligheder for at involvere deres lejere samt tilbyde dem et bredt udvalg af selvbetjeningsløsninger, så den nødvendige information kan være tilgængelig når behovet er der.

Se AlabuBoligs nye løsning her

Jeppe Dahl Larsen, IT-ansvarlig hos AlabuBolig siger:

”Vores website er lavet med udgangspunkt i vores selvbetjeningsportal. Det er den vej vi har kigget, for vi ønsker at vores lejere i højere grad kan servicere sig selv. Det er ikke fordi vi ikke vil hjælpe dem, for det vil vi rigtig gerne. Vi skal også huske på at bevare denne varme og tilgængelighed overfor vores lejere. Vi vil bare gerne stille informationer og data til rådighed for vores lejere når de har brug for dem i stedet for at vente på at vi kan levere det til dem.”