Digital fremvisning af byggerier

Undgå tomgang - Udlejning inden første spadestik

3D Boligudlejning er et helt nyt produkt, der giver mulighed for komplet 3D fremvisning af nybyggerier og renovationer.

Med 3D Boligudlejning kan potentielle lejere se og skrive sig op til kommende boliger allerede inden byggeriet går i gang. 

Brugerfladen i 3D Boligudlejning er let at anvende, og giver lejerne mulighed for at se specifikke afdelinger og bygninger, bevæge sig rundt i de ønskede boliger og søge på beliggenhed, størrelse og pris.

Visualiseringen er lavet på baggrund af det eksisterende byggetekniske materiale og stemmer derfor overens med den fysiske bygning.

Administrationen af 3D Boligudlejning foregår helt automatisk og kræver ingen ekstra ressourcer, da der hentes data direkte fra EG Bolig. Derudover håndteres lejernes boligønsker på præcis samme måde som de plejer, da alle boligønsker automatisk overføres fra 3D Boligudlejning til kundens internetløsning.

 

 

Det kan være svært at beskrive de mange muligheder, der er i 3D Boligudlejning, og derfor vil vi meget hellere vise det!

Du kan vælge imellem forskellige byggeprojekter, få overblik over typer af boliger, tag et smugkig indenfor og tilføje de ønskede boliger til din kurv.

Prøv demoen

 

3D Boligudlejning - overblikket

Giv dine lejere mulighed for at få indblik i, hvordan det færdige resultat bliver, hvilke type boliger, der er til rådighed, og hvordan de kommer til at se ud. Dine lejere kan også skrive sig op til de boliger, der matcher deres behov.

3D Boligudlejning byder på en række fordele og dækker mange behov hos lejeren såvel som boligselskabet.

Fuld integration

Der er fuld integration mellem 3D Boligudlejning og EG Bolig samt kundens internetløsning. Derfor oplever brugerne, såvel som administrationen, en komplet sammenhæng i søgning, præsentation og håndtering af boligønsker.

Opskrivning til udvalgte lejemål

3D Boligudlejning giver lejerne mulighed for at søge efter og "besøge" udvalgte boliger. Lejerne kan vælge at skrive sig op til både enkelte lejemål samt overordnede lejemålstyper, og alle boligønsker overføres automatisk fra 3D Boligudlejning til boligselskabets internetløsning.

Byggetekniske 3D visualiseringer

Ved at udnytte 3XD's kompetencer, og på baggrund af den allerede eksisterende bygningsmodel, kan vi udarbejde 3D visualiseringer på korrekt byggeteknisk vis. Ved hjælp af visualiseringerne får lejerne mulighed for at se, hvordan både bygning og de individuelle lejemål vil se ud når byggeprojektet er færdigt.

"Der er stor værdi i at anvende 3D geometrien i forbindelse med udlejningen, og på den måde vise, hvad vi bygger - helt ned til de rigtige overflader. Når vi bruger den allerede eksisterende bygningsmodel til at skabe en boligrepræsentation, giver det en ekstra dimension. Det er noget alle kan få glæde af, og noget vi helt sikkert har manglet."

     Katrine Fusager Rohde | IKT-rådgiver Boligselskabet Sct. Jørgen og BL

3D visualisering af byggeprojekter

 

Ved at gøre brug af den eksisterende bygningsmodel, kan vi, ved hjælp af de kompetencer vi har til rådighed i 3XD, skabe en digital repræsentation af både bolig, bygning og afdeling, som potentielle lejere har mulighed for at besøge og udforske.

I denne tid er der gang i mange nye byggeprojekter. Efterspørgslen er høj, men det er konkurrencen også. Det gælder derfor om at være på forkant med den digitale udvikling, så man kan komme konkurrenterne i forkøbet.

Den digitale udvikling i den almene boligsektor

 

Ønsker du mere information?

Har du spørgsmål eller ønsker du en mere grundig gennemgang af 3D Boligudlejnings mange muligheder, så er du mere end velkommen til at kontakte Mette:

Mette Mølgaard
+45 60 17 42 30
mettem@incom-it.dk

Ønsker du mere information?

Tag endelig fat i os, hvis du ønsker mere information om 3D Boligudlejning.

Du skal indtaste et navn
Din e-mail er indtastet i et ugyldigt format
Du skal indtaste en e-mail
Dette telefonnummer er indtastet i et ugyldigt format
Der skal være 8 tegn i et telefon nummer

Beskeden er sendt!