Inspirerende workshops

Online tilstedeværelse handler i bund og grund om de digitale værktøjer, du bruger, når du skal kommunikere med potentielle beboere.

Som udgangspunkt vil du sikkert gerne tale til de rigtige mennesker, følge op på om de lytter til dig, og sørge for, at du besvarer deres spørgsmål.

For at gøre processen lettere og give dig de redskaber, du skal bruge for at komme hurtigere i mål, har vi etableret en række workshops, som uden tvivl vil løfte dit ambitionsniveau.

Kommende workshops

Google Analytics Workshop

Google Analytics giver dig gratis optimering og rapportering. Denne workshop er for dig, der ikke er fuld fortrolig med Google Analytics, men som gerne vil bruge analyseværktøjet endnu mere til at styrke din strategiske tilgang til forretningens digitale data.

Læs mere om workshoppen her.

Søgeordsoptimering (SEO) Workshop

Optimér den trafik, du får til dit website, gennem søgeordsoptimering. Rigtig mange af dine potentielle beboere begynder deres boligrejse med at lave en online søgning. De søger og vil finde svar. Spørgsmål er bare om svaret kommer fra dig eller din konkurrent.

Læs mere om workshoppen her.

Facebook Workshop

Facebook er et medie, der tapper ind i beboernes private sfære. Sociale medier er en stor del af vores medieliv, og selvom de kommende generationer ændrer adfærd og platforme, er sociale medier stadigvæk på agendaen, når der skal indhentes anbefalinger og historie.

Læs mere om workshoppen her

Kontakt underviseren

Flemming er en garvet formidler på digitale områder og som forretningsudvikler har han samtidig en holistisk tilgang til digital tilstedeværelse, som gør ham i stand til at undervise med fokus på forretningspotentialer. Flemming står klar til at svare på dine spørgsmål.

Du skal indtaste et navn
Din e-mail er indtastet i et ugyldigt format
Du skal indtaste en e-mail
Dette telefonnummer er indtastet i et ugyldigt format
Der skal være 8 tegn i et telefon nummer

Beskeden er sendt!