Det førende IBM Business Analytics team

Hos CogniTech er vi en gruppe dedikerede konsulenter med ekspertise primært inden for IBM Business Analytics. Kald os bare nørder, men vores store interesse for området samt vores passion for IBMs platform har gjort os til Danmarks bedste og største faglige team inden for IBM Business Analytics, og det er vi stolte af.

CogniTech opstod som en unik mulighed, da EG solgte sin servicedivision til DXC og InCom købte den tidligere BI og Analytics afdeling i samarbejde med 6 medarbejdere fra afdelingen, som i dag driver virksomheden.

CogniTech arbejder videre med den ekspertise og de kunder, som blev bygget op igennem mange år hos EG, og startede derfor ud med at være både veletableret og profitabel.

Samarbejdet mellem InCom og CogniTech betyder at vi har mulighed for at udvikle løsninger inden for blandt andet Business Intelligence, Analytics, Ledelsesinformation, Rapportering og Prognoser, som er specielt udviklet til boligbranchens særlige udfordringer og behov.

CogniTech har valgt at fokusere på IBM som den primære teknologipartner, hvilket har gjort os til Danmarks største IBM Business Analytics team.

Vi tilbyder løsninger inden for:

Business Intelligence

Business Intelligence handler om at stille korrekt, aktuel, relevant og handlingsorienteret information til rådighed for beslutningstageren. Har man først styr på sine data og har dannet sig et systematisk overblik, så kan man opnå markante konkurrencefordele.

CogniTech har mange års erfaring inden for Business Intelligence, og vi har valgt at tilbyde vores kunder IBM Cognos Analytics som det eneste Business Intelligence værktøj vi arbejder med. Vi har valgt at arbejde med denne ene løsning, da vi mener det giver vores kunder mange fordele.

 

 

Corporate Performance Management

Corporate Performance Management er et paraply-begreb, der beskriver metoder, metrikker, processer og systemer til at håndtere og monitorere en organisations performance. Begrebet dækker blandt andet over aktiviteter som finansiel konsolidering, budgettering, forecasting, rapportering, rolling forecast og meget andet.

Hos CogniTech baserer vi vores Corporate Performance Management løsninger på IBM Planning Analytics, som, ifølge mange analyser, er markedsledende på området. 

 

 

Data Warehouse

Data Warehouse er en samling af data indsamlet fra forskellige datakilder, som hjælper med at organisere og klargøre data til rapportering og analyser. Det primære fokus for et Data Warehouse er at skabe sammenhæng mellem data fra allerede eksisterende systemer.

Ved at bygge et Data Warehouse og samle al data opnår man ensartethed på tværs af alle rapporter, da de er bygget op omkring præcist samme datamodeller. Det betyder at man opnår én sandhed og ikke en sandhed per rapport.

 

 

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence er i dag et udbredt fænomen og strækker sig langt ud over digitale assistenter og automatiserede chatbots. Sandheden er at stort set en hvilken som helst forretningsproces formentlig kan forbedres ved at implementere Artificial Intelligence og fordelene er uendelige og mærkbare.

Hos Cognitech er Machine Learning ikke en ny disciplin. Vi har igennem de seneste fem år arbejdet målrettet med Data Science og Machine Learning. Det arbejde har betydet at vi har leveret projekter til mange forskellige kunder og brancher.

Læs mere om vores løsninger på www.cognitech.dk

Tag endelig fat i os

Vil du vide mere?

Du skal indtaste et navn
Din e-mail er indtastet i et ugyldigt format
Du skal indtaste en e-mail
Dette telefonnummer er indtastet i et ugyldigt format
Der skal være 8 tegn i et telefon nummer

Beskeden er sendt!