Følg trends inden for Responsive & Touch baseret design

Alle InCom løsninger kan optimeres til mobile devices.

På større Internetløsninger kan det være vanskeligt at pakke alt indholdet sammen og skabe en god brugeroplevelse hele vejen fra en 27" fladskærm til den mindste mobiltelefon. Responsivt webdesign med foksu på Touch baseret navigation er udråbt til løsningen på det problem.

 

Derfor tænker vi også de mobile enheder ind i den samlede Internetløsning. InCom følger trends og udviklingen inden for Responsivt webdesign med foksu på Touch baseret navigation for hele tiden at kunne sikre en optimal brugeroplevelse og dermed skabe større succes hos vores kunder.

 

Men det er ikke noget quick fix. For at få succes med en Internetløsning, der automatisk tilpasses de skærmstørrelser, som brugerne benytter samt giver mulighed for let tilgængelig navigation med touch skærme, kræver det, at strategien er på plads.

 

Vi har gennem tiden opnået et godt datagrundlag i forhold til brugernes adfærd inden for grupperne boligsøgende, beboere, demokrater og medarbejdere. Med den viden er vi i fuld gang med at udvikle platforme, som er og løbende tilpasses i forhold til de forskellige brugertypers behov og adfærd.

 

responsive_BOSJ 

mail@incom-it.dk     +45 97 20 80 40     Rolighedsvej 30, 1. sal     DK-7400 Herning     CVR: 33034040
© Copyright InCom Internet ApS     All rights reserved
   Fortryd
Gå tilbage